Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragickou dopravní nehodu v Miškovicích nepřežil motorkář

Dnes jen pár minut před půl desátou hodinou dopolední přijal operátor tísňové linky informaci o vážné dopravní nehodě v pražských Miškovicích, kde mělo dojít ke střetu motocyklu a osobního vozidla.

Teprve čtyřiadvacetiletý mladík jel s největší pravděpodobností se svým motocyklem Yamaha nepřiměřenou rychlostí, v křižovatce ulic Polabská a U Zbrojnice pak vjel do protisměru a následně se střetl s osobním vozidlem značky Ford Fusion.

Utrpěl bohužel taková zranění, že i přes maximální snahu záchranářů mu nebylo pomoci a na následky svých zranění na místě podlehl. Celou událostí se nyní zabývají policisté z Odboru vyšetřování dopravních nehod, kteří zjišťují bližší podrobnosti k případu. Provedli například orientační dechovou zkoušku u řidiče osobního vozidla, která byla negativní. A zjistili i tu skutečnost, že mladík vlastnil motocykl teprve od 30. července letošního roku. Na místě zasahovaly všechny složky IZS, včetně profesionálních hasičů ze Satalic, kteří provedli zajištění místa nehody a protipožární opatření.

zdroj: PČR por. Bc. Jana Rösslerová

Sdílet