Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Česká dvojice vybojovala druhé místo na Memoriálu Vladimíra Růžičku – Schody 2013

Velmi příjemné prostředí budovy MILLENIUM Tower II na Vajnorskej ulici v Bratislavě přivítalo v sobotu 17. srpna 27 soutěžních dvojic na již XIV. ročníku Memoriálu Vladimíra Růžičku – Schody 2013.

Závod byl o to prestižnější, že se uskutečnil po dvouleté odmlce. Tato přestávka závodu nijak neuškodila a pořadatelé připravili náročný závod s perfektní atmosférou, kterou podtrhl závěrečný společenský večer.

Po celou dobu soutěže bylo pro soutěžící připravené bohaté občerstvení umocněné hodnotnými cenami pro nejlepší dvojice závodu.

Zdolat 20 podlaží Polus city centra přijeli kromě dvojic ze Slovenska i závodníci z Bulharska a také jedna dvojice z České republiky.

Pořadí na prvních místech bylo velmi vyrovnané. Česká dvojice Jiří a Martin Štáblovi z Vranové Lhoty v této kvalitní konkurenci obsadila s časem 2:42:00 minuty velmi pěkné druhé místo.

Pouhé čtyři sekundy je dělily od prvního místa. To vybojovala dvojice Branislav Široký a Miroslav Adamec z ZHÚ Jaslovské Bohunice.

Třetí příčku s časem 2:48:30 minuty obsadilo družstvo Marek Slivka a David Spišiak z OR HaZZ v Michalovciach.

Závodu se také zúčastnil nestárnoucí borec Jaromír Barcuch, který nejen že podpořil českou dvojici, ale společně s Vlastimilem Tomovičem závod dokončili jako nejstarší dvojice, ve velmi pěkném čase 4:36:27 minuty.

Velké poděkování patří organizátorům za uspořádání velmi prestižní a kvalitní soutěže a také za zabezpečení pobytu české dvojice v Bratislavě.

Martin Štábl

Sdílet