Neděle 19. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Léto skončilo, nastala hasičská sklizeň! V programu „Recyklujte s hasiči“ můžete získat i chutný dárek

Ano, je to tak. Letošní léto nám všem poskytlo spoustu zábavných horkých dní, kdy jsme si dostatečně mohli užívat odpočinku i sportovních aktivit při mnoha soutěžích.

A jako pomalu končí hasičská sklizeň soutěžních pohárů a medailí, začíná další, neméně záslužná. Na půdách, v kůlnách, ve sklepech, v garážích… Tam se nám toho zase urodilo! Program „Recyklujte s hasiči!“ vstoupil do povědomí už mnoha hasičských sborů a nadále velmi úspěšně pokračuje.

Organizování sběrů vysloužilého elektrozařízení ve svých obcích má u téměř 780 registrovaných sborů takřka pravidelné místo. A když pak přijde poštou složenka s finanční odměnou… Komu by se tento program nezamlouval? A pořád je co sbírat!

Nejen ve své obci je možno opakovaně sesbírat vysloužilé elektrospotřebiče, televize a monitory. Co to zkusit i v okolních obcích? Nic není nemožné a za humny určitě není drak, nýbrž další možnost navýšit si rozpočet o finanční odměnu.

Pokud v období od 16. 9. 2013 do 15. 11. 2013 zašlete písemné prohlášení minimálně jednoho spřáteleného sboru dobrovolných hasičů o tom, že tento sbor není dosud registrován v programu „Recyklujte s hasiči!“ a postupuje tak po dobu konání soutěže „Sbíráme i za humny“ sběr vysloužilého elektrozařízení ve své obci právě vám, sboru již v programu registrovanému, nejenže získáte finanční odměnu dle stávajících pravidel programu, navíc obdržíte automaticky chutný dárek.

Tím však výčet dárků ještě nekončí! Po skončení soutěže budou vyhodnoceny tři nejaktivnější sbory v každém kraji a těm osobně jejich zaslouženou výhru dovezeme.

Více informací o soutěži pro registrované sbory v programu „Recyklujte s hasiči!“ žádejte na infolince 800 320 010 nebo na www.recyklujteshasici v sekci soutěže, kde naleznete ke stažení i dokument prohlášení. Tak co říkáte? Jdete do toho? Sklizeň právě začíná!

Tým „Recyklujte s hasiči!“

Sdílet