Pondělí 29. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči z Přerova vyhráli letošní regionální soutěž HZS Olomouckého a Zlínského kraje ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel

Ve středu 4. září se v Přerově na parkovišti u obchodního domu Prior na ulici Šířava uskutečnil XVIII. ročník regionální soutěže jednotek požární ochrany HZS Olomouckého kraje a HZS Zlínského kraje ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel.

Vydařené počasí, deset bojovně naladěných družstev z Olomouckého a Zlínského kraje a příjemná atmosféra, tak lze shrnout již osmnáctý ročník této adrenalinové soutěže, tedy krajském kole soutěže ve vyprošťování. Rozhodčí ostatně jako vždy nešetřili čtyřčlenná družstva a některé simulované nehody doslova potrápily nejednoho z profesionálních hasičů.

V celkovém zhodnocení lze hovořit o skvělém provedení u všech teamů, každopádně vítězem může být jen jedna skupina a tou se pro letošek stala místní jednotka profesionálních hasičů z Přerova, o tom jak dopadla ostatní soutěžní družstva se můžete dočíst v celkovém souhrnu výsledků v příloze této tiskové zprávy.

Organizátoři děkuji závodníkům za skvělou reprezentaci svých územních odborů, divákům za hojnou účast a všem kteří se jakkoliv podíleli na přípravě, těm všem patří rovněž velký díky.

Sdílet
Přiložené soubory
vyhodnoceni2013.pdf zobrazit online PDF 261 kB