Neděle 19. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič Fordu s vozidlem narazil do zabezpečovacího zařízení, převrátil se přes střechu a skončil na kolejích

K dopravní nehodě osobního vozidla došlo dnes 6. září ráno na železničním přejezdu v Hradecké ulici v Třebechovicích pod Orebem na Hradecku.

Řidič osobního auta Ford z dosud nejasných příčin narazil do zabezpečovacího zařízení u trati, s vozidlem se převrátil přes střechu a skončil na kolejích několik metrů od přejezdu.

Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena v 05:55 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové s technickým automobilem a cisternou, dobrovolní hasiči z Třebechovic pod Orebem a také hasiči HZS podniku Správy železniční dopravní cesty Nymburk.

Hasiči dorazili na místo jako první ze záchranných složek a poskytli zraněnému řidiči předlékařskou pomoc. Po příjezdu záchranářů byl muž předán do jejich péče a následně převezen do nemocnice. Zasahující jednotky zabezpečily vozidlo proti požáru a odpojily autobaterii.

Po zadokumentování a vyšetření nehody hasiči pomocí navijáku od cisterny odtáhli havarovaný vůz z kolejiště. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: centrální stanice Hradec Králové)

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje
Sdílet