Neděle 19. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Členka JSDH a SDH Zahnašovice Daniela Podolová se stala Miss 2013 Egovernment a poletí do Milána

Všechno to začalo začátkem letošního roku, když se členka J/SDH Zahnašovice a pracovnice České Pošty Daniela Podolová přihlásila do Miss Egovernment pro rok 2013.

První kolo probíhalo formou internetového hlasování a i díky spoustě vás se Daniela dostala do finálové desítky dam celé ČR a byla pozvána na finálový večer na zámek do Mikulova.

V Mikulově probíhala soutěž dvoukolově. V první řadě to byl klasický rozhovor před mikrofonem – ten Daniela zvládla skvěle a nenechala se rozhodit žádnou z otázek skvělého moderátora.


MISS EGOVERNMENT

Jedná se o soutěž, kterou vyhlašuje magazín Egovernment a která je určena všem sympatickým dámám, které pracují v rámci elektronické veřejné správy. Díky zprovoznění základních registrů je možné tvrdit, že na výkonu elektronické veřejné správy se nyní podílí úplně každý pracovník veřejné správy a proto je i tato soutěž určena všem dámám, které v ní pracují.

Soutěž má být poděkováním všem, kteří se věnují výkonu elektronické veřejné správy. Zároveň chceme představit sympatické dámy, neboť převážně ony ve veřejné správě pracují a také trochu navodit příjemnou a zábavnou atmosféru jako poděkování za Vaši práci.

www.egovernment.cz/miss/


Druhým úkolem byla volná disciplína kde slečny měly předvést, čemu se věnují ve volném čase. Daniela jako členka zásahové jednotky zvolila ukázku zásahu při požáru bytu.

Před nevěřícně zírajícím publikem se z krásné slečny v bílých šatech proměnila během pár sekund na hasiče ve špinavém zásahovém obleku, přilbě a dýchacím přístrojem na zádech a předvedla, jak má vypadat práce hasiče při výjezdu.

Uhasila oheň, ošetřila zraněnou a vytáhla ji z místa bezprostředního ohrožení. Na řadu přišlo vyhlášení, a i když jsme čekali pěkné umístnění, bylo obrovským překvapením celkové vítězství: zisk titulu Miss 2013 Egovernment, zisk korunky krásy a v neposlední řadě víkendový letecký pobyt do Milána.

Miklík Petr
JSDH Zahnašovice
velitel

Sdílet