Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Červené ferrari na dva kusy

Jednotka Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy z krčské stanice likvidovala následky DN osobních automobilů Škody Superb a sportovního Ferrari. Hasiči zajistili oba vozy proti požáru a zasypali uniklé PHM sorbentem.

23.3. 2007, 14:44 hod., Praha 4, Hodkovičky, Modřanská ul.

Jednotka Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy z krčské požární stanice byla vyslána k těžké dopravné nehodě dvou osobních automobilů. Jednalo se o střet limuzíny Škoda Superb a luxusního sporťáku Ferrari. Při hrozivě vypadající nehodě došlo naštěstí jen k lehkým zraněním účastníků, zato hmotná škoda jde řádově do miliónů korun. Při nárazu o betonovou zeď se Ferrari doslova rozpůlilo na dva kusy, záď se i s motorem utrhla. Do něj pak narazil Superb. Příčinou nehody je dle dostupných informací nepřiměřená rychlost řidiče Ferrari. Hasiči zajistili škodovku a to, co zbylo z ferrari proti požáru a zasypali uniklé PHM sorbentem.

Na stejném místě se stala před třemi dny také dopravní nehoda, viz článek zde. Ta však pro účastníky nedopadla tak dobře jako střet ferrari se zdí. Při čelním střetu dvou osobních automobilů údajný viník nehody přežil a řidič z druhého vozu nikoliv…

Foto: Leoš Kučera – HZS hl. m. Prahy

-wap-
Sdílet