Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hořící dodávka na D1 hrozila explozí

Jednotka HZS hl. m. Prahy st.4 zasahovala dnes, 2. 4. 2007, dopoledne na požáru dodávky, ve kterém hořela autogenová souprava. Odpoledne zasahovala jednotka ze satalické požární stanice u dopravní nehody, při níž automobil narazil do plynového potrubí.

09:21 – 11, 4. km dálnice D1 – směr Brno

-automobil-

Jednotka HZS Praha st. 4 Chodov likvidovala 2 C proudy a tlakovou vodou požár acetylenové soupravy v dodávkovém automobilu VW LT, který byl zaparkován na okraji dálnice. Z automobilu, který sloužil jako pojízdná dílna, prováděl řezání plamenem jeho majitel. Při řezání došlo ke zpětnému zášlehu a následnému hoření hadic a v okolí ventilu. Plamenným hořením byla dodávka včetně vybavení zcela zničena. Příčinou vzniku požáru byla technická závada ventilu svářecí soupravy.

Škoda: 300 000,–Kč


14:50 – 19, Polabská

-komunikace-

Jednotka HZS Praha st. 10 Satalice likvidovala následky dopravní nehody osobního automobilu VW GOLF, která narazil do středotlakého potrubí plynu u RD. Jednotka provedla evakuaci 6 osob z okolních domů a zajistila místo nehody proti vzniku požáru. Případ byl předán PČR a Plynárenské pohotovosti.

Info: OZPP HZS hl. m. Prahy

Foto: Milan Pacík – HZS hl. m. Prahy

-wap-
Sdílet