Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pro těžce zraněného motorkáře přilétl do Městečka vrtulník

Dne 24. října 2013 v 12:55 hodin došlo v Městečku na křižovatce silnice II/227 km 1,985 s místní komunikací ulice Nádražní k dopravní nehodě, kdy motocyklista /1971/ z Berouna řídil motocykl Suzuki Intruder po silnici ve směru od Rakovníka na Křivoklát a před křižovatkou s místní komunikací začal předjíždět dodávku Renault řidiče /1975/, přesto, že neměl dostatečný rozhled před vozidlo, které hodlal předjet.

Pravděpodobně si tak nevšiml, že z vedlejší místní komunikace ulice Nádražní označené DZ č. P6 (stůj, dej přednost v jízdě) směrem vlevo na Rakovník vyjíždí řidič /1974/ z Prahy s osobním vozidlem Ford s přívěsem, který tak motocyklistovi nedal přednost v jízdě a došlo ke střetu vozidla Ford s motocyklem. Motocyklista utrpěl blíže nespecifikovaná těžká zranění v oblasti levé dolní končetiny a hlavy a leteckou záchrannou službou byl převezen do nemocnice Praha – Motol.

Alkohol u řidiče vozidla Ford vyloučen na místě dechovou zkouškou přístrojem Drager hlídkou obvodních policistů Roztoky. Vzhledem ke zdravotnímu stavu motorkáře nebylo možnou alkohol vyloučit na místě dechovou zkouškou, a proto byl nařízen odběr biologického materiálu v nemocnici Praha Motol. Škoda na obou vozidlech přibližně 190.000 Kč. Příčina, okolnosti a míra zavinění dopravní nehody je předmětem dalšího vyšetřování policistů SDN Rakovník.

Sdílet