Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Představujeme velkoplošné skládací vany ECCOTARP pro dekontaminaci vozidel a strojů


Velkoplošné vany Eccotarp LARGE jsou určeny jako ochrana proti úniku při přečerpávání pohonných hmot, při opravách vozidel a strojů, pro dekontaminaci a mytí všech typů vozidel. Jsou výjimečné svými rozměry, největší vany LARGE mají 15 × 5 metrů a objem 22 500 litrů. Dokážeme vyrobit i velikost „na míru“.

Skládací vany Eccotarp jsou konstruované jako průjezdné s možností vjezdu a výjezdu bez nutnosti jejich otevření. Jsou vyrobeny z PVC vyztužené textilní tkaninou a se speciální povrchovou úpravou. Stejně jako produktová řada Eccotarp jsou odolné vůči chemickým a ropným látkám. Použití je možné v rozsahu teplot –30 až +70 °C.

K velkoplošné vaně LARGE je standardně dodávána podložka (ochrání vanu před mechanickým poškozením dna), transportní tašku a nájezdové pásy, které prodlouží životnost vany při častém vjíždění.

Výrobky ECCOTARP vyvinula a vyrábí česká firma METAL ARSENAL s.r.o. a vyváží je do 22 zemí světa – v současné době především do Německa, Rakouska, Francie, Skandinávie a Velké Británie. Rostoucí oblibě se těší i u hasičů v České a Slovenské republice.

Seznamte se i vy s výhodami našich výrobků, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám možnosti jejich použití. Pokud se chcete dozvědět více, navštivte webové stránky www.eccotarp.eu nebo facebookový profil www.facebook.com/eccotarp, případně napište na info@eccotarp.com.

Sdílet