Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nové komfortní motorové pily STIHL s ErgoStartem

Společnost Andreas STIHL uvádí na český trh dvě nové pily, MS 180 CB-E a MS 192 C-E, které ač menší a lehčí, určitě překvapí výkonem a komfortem, kterým se vyznačují silnější stroje.

Oba modely rozšiřují již tak velmi rozsáhlou nabídku motorových pil Stihl a zákazníky osloví legendární spolehlivostí a zajímavou cenou. Firma Stihl je celosvětovou jedničkou ve výrobě motorových pil.

MS 180 CB-E a MS 192 C-E jsou vybaveny technologií STIHL ErgoStart, která umožňuje nastartovat pilu bez použití velké síly. MS 180 CB-E je vybavena tzv. rychloupínáním řetězu, což v praxi znamená napnutí pilového řetězu bez nutnosti použít nářadí. Obě pily určitě nezklamou žádného náročného chalupáře, kutila, ale své uplatnění najdou i v rukou profesionála. Ideálně se hodí pro nejrůznější práce se dřevem, jako je například řezání palivového dříví, stavební práce ze dřeva, ale i kácení stromů až do průměru 30 cm.

Cena nové pily STIHL MS 180 CB-E je 6 790 Kč s DPH a u modelu MS 192 C-E je cena 9 990 Kč včetně DPH.

Výrobky STIHL nehledejte v hypermaketech se zahradní technikou, ale pouze u autorizovaných prodejců STIHL a VIKING s kvalitním poradenstvím a servisem. Podrobné informace o produktech STIHL najdete na www.stihl.cz, kontakt na nejbližšího autorizovaného prodejce i na bezplatné infolince 800 555 226.

Technické specifikace

MS 180 CB-E
Zdvihový objem 31,8 cm3
Výkon 1,5 kW
Hmotnost 4,2 kg
ErgoStart, rychloupínání řetězu

MS 192 C-E
Zdvihový objem 30,1 cm3
Výkon 1,3 kW
Hmotnost 3,3 kg
ErgoStart

Andreas STIHL spol. s r.o.
Andreas STIHL spol. s r.o. je dceřinou společností koncernu STIHL AG a výhradním obchodním zastoupením tohoto světového výrobce malé lesní a zemědělské mechanizace v ČR. Historie společnosti STIHL sahá do roku 1926, kdy Andreas Stihl založil s několika spolupracovníky nevelkou strojírenskou firmu. Dnes společnost STIHL zaměstnává více než 7 800 pracovníků na celém světě. Důraz na inovace, uplatňování progresivních technologií i poznatků vlastního výzkumu – to jsou základy, na kterých stojí proslulá kvalita a spolehlivost produktů STIHL.

-kaw-
Sdílet