Pondělí 20. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Auto na střeše a nehoda na D1

Přinášíme vám informaci o případech Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje – požární stanice Říčany, která zasahovala dne 2. 5. 2007 u dvou dopravních nehod osobních automobilů.

Dne 2. 5.2007 vyjížděla jednotka HZS Sčk stanice Říčany s CAS 24 Liaz k dopravní nehodě osobního automobilu, který skončil mimo vozovku na střeše. Po příjezdu na místo zjistila PČR, že se jedná o odcizené vozidlo. Bylo zjištěno, že i přes dost zdemolovanou karoserii se posádce vozu podařilo utéct. Vozidlo přerazilo několik stromků, než se úplně zastavilo a skončilo na boku v příkopě. Byl proveden posyp sorbentem a protipožární opatření.

Dne 2. 5. 2007 v podvečerních hodinách vyjížděly jednotky HZS Sčk stanice Říčany s CAS 24 Liaz a RZA Campo a RZA Mazda JSDHO Senohraby k dopravní nehodě dvou osobních automobilů na 20. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Dvě osoby byly ošetřeny na místě a bylo provedeno protipožární opatření. Dálniční policie zjistila u účastníka nehody orientační dechovou zkouškou přes 2 ‰ alkoholu.

Text a foto: mphoto

-wap-
Sdílet