Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Muž se ženou souložili ve výtahu a ten se zasekl, vyprostit je museli hodonínští hasiči

Hodonínští policisté řešili v noci na pondělí kuriózní případ. Na tísňové lince přijali telefonát, kde volající požadoval pomoc při vyproštění ze zaseknutého výtahu v panelovém domě v Hodoníně. Protože byla půl třetí hodina ranní, museli se policisté nejprve dozvonit na některého z obyvatel, který by byl ochoten je vpustit dovnitř.

Poté zjistili, že výtah je zaseknutý v mezipatře nejhornějšího podlaží a dveře nejdou otevřít. Uvnitř se nacházely dvě osoby, které se vlastními silami z výtahu nemohly dostat. Na místo tak bylo nutné přivolat ještě místní profesionální hasiče, kteří uvězněné osoby vyprostí. To se také po necelé hodině od oznámení podařilo.

Policisté pak od sedmatřicetiletého muže a o rok starší ženy zjišťovali, co vlastně v tomto domě a pak ve výtahu dělali, když zde nemají bydliště. Přistižený pár policistům přiznal, že se do výtahu uchýlili kvůli sexuálním hrátkám.

Při souloži se jim pak podařilo vychýlit jedoucí výtah ze své osy a došlo k jeho zaseknutí. Policisté povedený pár z domu vyprovodili a na rozloučenou jim každému udělili 500 korun blokové pokuty za porušení veřejného pořádku.

por. Bc. Petr Zámečník,
Policie ČR

Sdílet