Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Náledí bylo příčinou nehody poblíž obce Tehov, na místě musel zasahovat i vyprošťovací automobil z Benešova

Dne 14. prosince krátce po šesté hodině ranní přijala linka tísňového volání Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje informaci o dopravní nehodě několika vozidel poblíž obce Tehov.

Na místo byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Říčany s technikou CAS15 Mercedes Benz a RZA Mitsubishi Pajero. Po příjezdu na místo, bylo provedeným průzkumem zjištěno, že se jedná o nehodu tří osobních vozidel, která postupně na náledí spadla do příkopu. Jedno z vozidel se nacházelo na střeše a lehce zraněná řidička si pouze stěžovala na bolest nohy.

Poté co na místo přijelo vozidlo ZZS, které zastavilo hned vedle vozidla hasičů se díky náledí dalo nekontrolovatelně do pohybu a skončilo v příkopu. Hasiči provedli zajištění vozidla ZZS, které hrozilo převrácením a na místo byl vyslán vyprošťovací automobil ze stanice Benešov.

Policie provedla nakonec uzavření celé komunikace do příjezdů silničářů, poté co byla komunikace chemicky ošetřena, došlo postupně k vyproštění všech vozidel pomocí AV-30 a vozidla odtahové služby.

Sdílet