Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Felicia vs. Liaz 0:1

Dne 15. 5. 2007 došlo k dopravní nehodě mezi osobním autem Š Felicia combi a nákladním autem zn. Liaz. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína a také jednotka hasičů ze Vsetína.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozidlem, ale byla vyslána také jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína a vůz velícího důstojníka směny, protože oznámení události vyznělo velmi dramaticky. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Kašava a Držková došlo k dopravní nehodě mezi osobním autem Š Felicia combi a nákladním autem zn. Liaz.

Po vzájemném střetu osobního a nákladního auta byla škodovka odhozena mimo silnici. Zraněný řidič v osobním autě byl vyproštěn Zdravotnickou záchrannou službou ještě před příjezdem hasičů. Muž byl dopraven do sanitního vozu a následně byl ošetřen. Hasiči na místě zajistili vozidlo proti případnému požáru a úniku provozních kapalin.

Dopravní nehoda si vyžádala částečné omezení průjezdnosti a přijíždějící vozidla byla řízena kyvadlově hlídkou policie. Po zadokumentování nehody pomohli hasiči s úklidem střepů a úlomků částí vozu. Osobní auto bylo značně poškozeno v přední a motorové části.

mjr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje

-wap-
Sdílet