Středa 1. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Slavnostního zahájení roku 2014 v Kroměříži se zúčastnila také starostka města, paní Daniela Hebnarová

Včerejší dopolední hodiny patřily na stanici profesionálních hasičů Kroměříž setkání příslušníků a zaměstnanců, kteří spolu s ředitelem územního odboru plk.Ing. Vladimírem Pitnerem, vedoucími jednotlivých úseků a veliteli slavnostně zahájili letošní rok.

Setkání bylo využito zejména k vyhodnocení loňského roku, kdy ředitel územního odboru a vedoucí jednotlivých úseků připomněli nejen úspěchy, ale i problémy, se kterými se museli v loňském roce potýkat.

Bylo shrnuto plnění stěžejních úkolů jak v oblasti zásahové činnosti a zabezpečení jednotek jednotlivými službami, tak i v úseku požární prevence, ochrany obyvatelstva a krizového řízení. Nechyběly informace o preventivně-výchovné činnosti, personálních změnách a o využití rozpočtu provozních prostředků v průběhu roku 2013.

Stranou nezůstalo ani vyhodnocení sportovních akcí. Mezi ty významnější patřila například organizace a zabezpečení soutěže v disciplinách TFA, která byla poprvé i součástí Českého poháru v těchto disciplínách.

Za odvedenou práci následovala poděkování všem zaměstnancům územního odboru s přáním pevného zdraví, štěstí, optimismu a úspěchů v roce 2014.

Mezi hasiče poprvé zavítala starostka města Kroměříže paní Mgr. Daniela Hebnarová. Mimo osobního poděkování popřála všem hasičům a zaměstnancům úspěšný rok jak v profesním, tak i osobním životě. K poděkování za odvedenou práci a k přání do letošního roku se také připojila ředitelka HZS Zlínského kraje plk.Ing. Jarmila Čičmancová Ph.D., která se zahájení bohužel nemohla zúčastnit osobně a o předání pozdravu tak požádala ředitele územního odboru.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet