Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár škodovky na LPG

Jednotky Hasičského záchranného sboru Pardubického kraje, územního odboru Ústí nad Orlicí zasahovaly včera, 4. 6. 2007, u nehody osobního automobilu Škoda Favorit a také u požáru škodovky na LPG.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí

Dne 4. června 2007 v 9:34 hodin zasahovali hasiči z Vysokého Mýta u dopravní nehody mezi obcemi Sítinka a Řepníky. Nehoda osobního vozidla Škoda Favorit, který narazil do stromu, se obešla bez vážného zranění. Hasiči zajistili automobil proti požáru a zamezili úniku provozních náplní a odstranili následky nehody.

V 11:34 hodin zasahovali hasiči z Vysokého Mýta u požáru osobního vozidla Škoda 120. Automobil se vznítil za jízdy na silnici mezi obcemi Nové Hrady a Bílý Kůň. Vozidlo bylo na pohon LPG a hasiči museli ihned po příjezdu nádrž ochlazovat. Příčinou vzniku požáru byla uvolněná hadička, ze které unikal benzin do motorové části vozu, ač řidička jela na pohon LPG. Škoda na vozidle dle vyšetřovatele hasičů byla vyčíslena na pět tisíc korun a další škoda ve výši pět tisíc korun vznikla na převáženém nákladu – houslích.


por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje

-wap-
Sdílet