Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Střet dvou dodávek si vyžádal těžká zranění

Královéhradečtí hasiči dne 12. 6. 2007 v 06:45 hodin vyjeli k dopravní nehodě, která se stala na silnici II/324 v Hradci Králové – Plačicích. Na vozovce mezi písníkem a Březhradem se srazily dvě dodávky.

Hradec Králové

Řidič vozidla Ford Transit se zřejmě plně nevěnoval řízení, vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí dodávkou Renault Master. Jeden spolujezdec z Fordu utrpěl těžké zranění, druhý byl také zraněn. Těžce zraněn byl také spolujezdec z Renaultu. Na místě zasahovala jak Zdravotnická záchranná služba, tak vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči pomohli záchranné službě s prvotním ošetřením a naložením zraněných osob do sanity a vrtulníku. Zajistili havarovaná vozidla proti požáru a úniku provozních látek. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

(foto: Jan Dušek)

Územní odbor Náchod

Jednotka profesionálních hasičů z Broumova včera zasahovala u 4 událostí.
V 11:11 hodin vyjeli hasiči k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla, která se stala mezi Meziměstím a Ruprechticemi. Dvě osoby z osobního vozidla Š Felície utrpěly zranění a byly přepraveny do nemocnice. Dalšího cestujícího, psa, hasiči vytáhli bez zranění. Následně zajistili vozidla proti požáru a úniku provozních náplní a odstranili osobní vozidlo z komunikace. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

(foto: požární stanice Broumov)


por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje

-wap-
Sdílet