Neděle 5. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Eco-bariéra – trvalé i dočasné řešení ochrany před nebezpečnými látkami; může ji přejet i auto

ECO-bariéra je rychlé, jednoduché a ekonomické řešení prevence před únikem nebezpečných látek ve skladech, na odstavných plochách, v prostoru okolo výrobních strojů. Dá se použít při prostorovém oddělení úseků s nebezpečnými látkami nebo u vstupních vrat hal proti vniknutí dešťové vody.

Eco-bariéra je vhodná jak pro vnitřní, tak venkovní použití a svým provedením neomezuje používání skladové manipulační techniky. Lze ji bez poškození přejet vozidlem.

Je vyrobena z pružného polyuretanu, vyztuženého děrovaným plechem pro dokonalé přilnutí k podlaze. Materiál má vysokou odolnost vůči mechanickému opotřebení a nebezpečným látkám, jako jsou např. ropné látky, chemické a technické kapaliny. Teplotní rozsah použití je od –40°C do +80°C.

Montáž k podlaze je rychlá a jednoduchá, pomocí silikonu a speciálních kotevních šroubů, které jsou součástí dodávky. Nejsou potřeba žádné stavební úpravy, Eco-bariéra umožňuje i rychlou demontáž a vrácení do původního stavu.

Eco-bariéru můžete zakoupit od české firmy METAL ARSENAL Trade s.r.o., která vyváží výrobky Eccotarp do 22 zemí světa – v současné době především do Německa, Rakouska, Francie, Skandinávie a Velké Británie. Rostoucí oblibě se těší i u hasičů v České a Slovenské republice.

Seznamte se i vy s výhodami našich výrobků, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám možnosti jejich použití. Pokud se chcete dozvědět více, navštivte webové stránky www.eccotarp.eu nebo náš facebookový profil, případně napište na info@eccotarp.com.

Sdílet