Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Škodovka se „zakousla“ mezi Vizovicemi a Loučkou na Zlínsku do kmene stromu, řidič byl převezen do nemocnice

O zrádnosti komunikace v lesním úseku mezi Vizovicemi a Loučkou na Zlínsku se dnes v nočních hodinách přesvědčil řidič osobního vozidla Škoda Octavia. Na zledovatělém povrchu, v zimě neudržované komunikace, se vozidlo dostalo mimo kontrolu a čelně narazilo do kmene stromu u silnice. Po deformaci přední části vozidla došlo k úniku provozních kapalin.

O vzniku události bylo operační středisko krajských hasičů ve Zlíně informováno v 01:21 hodin. Na místě nehody zasahovaly jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů ze Slavičína. Jak bylo dále upřesněno velitelem zásahu, při nehodě došlo ke zranění řidiče vozidla, který byl převezen k dalšímu ošetření do nemocnice sanitou zdravotnické záchranné služby.

Hasiči zajistili vozidlo proti vzniku požáru a provedli likvidaci uniklých provozních kapalin. Vzhledem ke špatné sjízdnosti komunikace požádal velitel zásahu o vyslání posypového vozu správce komunikace. Po jeho příjezdu předali hasiči místo nehody policistům a vrátili se zpět na svou stanici. Zda za nehodou stálo náledí nebo k ní došlo z jiné příčiny zjišťovali na místě policisté.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet