Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požáry.cz vyhlašují VIDEOSOUTĚŽ

Redakce serveru Požáry.cz vyhlašuje soutěž o nejlepší hasičské video či prezentaci. Na základě nápadu redaktora Lukáše Vejvara a četných kladných ohlasů na prezentaci HZS hl. m. Prahy od jejího stvořitele Amara, se naše redakce rozhodla dát prostor všem tvořivým hasičům. Je tedy vyhlášena soutěž o nejlepší hasičské video.

Soutěžní podmínky jsou jednoduché. Video či obrázková prezentace se může týkat buď hasičských zásahů, výcviku či požárního sportu. Soutěžní elektronická podoba videa/prezentace, kterou nám budete chtít poslat, může být, a to zdůrazňuji, maximálně o velikosti 14 MB!

Pokuď hledáte nějaký vzor hasičských prezentací – sestřihů s vychytanými záběry a nevíte kde hledat, stačí zadat jakékoli hasičské slovo na serveru YouTube.com, věřte že určitě najdete video prezentací a můžete se inspirovat.

A když už se jedná o soutěž, první cena je klasická hasičská. Tedy sud piva a ještě překvapení. Značku zatím prozrazovat nebudeme. O další ceny se postarají partneři této soutěže.

Vyhlášení výsledků se bude konat na letošním ročníku soutěže IRON FIREMAN© , která proběhne 22. 9. 2007 jako již tradičně na pražské Pankráci.

Své výtvory můžete zasílat na za tímto účelem vytvořenou mailovou schránku:

videosoutez@seznam.cz

Poslední termín pro zaslání vašich výtvorů je neděle 19. 8. 2007, a to bez vyjímky!!!

A kdo se může soutěže zúčastnit? Hasiči – profesionální i dobrovolní z ČR i SR, prostě ten kdo má nápad, fantazii a myslí si, že by mohl být nejlepší.

Pokuď nemáte program, kde byste svá díla sestříhali, není nic jednoduššího, než použít lehký program na ovládaní a to Windows Movie Maker, který je součástí Vašich Windows

Všechny došlé prezentace či videa budou po vyhlášení výsledků uveřejněny na našem webu Požáry.cz.


Vaše výtvory bude hodnotit komise, složená z těchto členů:

Lukáš Vejvar – redaktor Požárů.cz a hasičský fotograf (ten si soutěž vymyslel)

Amar – pražský hasič a stvořitel prapůvodní hasičské prezentace na Google.com

Petr Svoboda – redaktor Požárů.cz a hasičský fotograf

Jan Kostík – fotograf a dokumentarista HZS hl. m. Prahy

Václav Porkát – šéfredaktor Požárů.cz

Tomáš Bártek -dokumentarista Zlínského kraje

-wap-, -wej-
Sdílet