Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehody motocyklů a požár slámy

Hasiči z požárních stanic Jihlava a Pelhřimov Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina likvidovali včera, 3. 7. 2007, následky dvou dopravních nehod motocyklů se zraněním a krátce před půlnocí vyjelo několik jednotek likvidovat požár slámy v Třebíči.

Ve 14:12 hod. dne 3. 7. 2007 byla na Krajské informační a operační středisko HZS kraje Vysočina nahlášena dopravní nehoda osobního automobilu a motocyklu v obci Božejov na Pelhřimovsku. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pelhřimov. Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby. Příčiny nehody jsou v šetření Policie ČR.

Deset minut před dvacátou hodinou večerní byla nahlášena další dopravní nehoda motocyklu v obci Příseka na Jihlavsku. Motocyklista se vyhýbal srně přebíhající přes silnici a skončil na nedalekém poli. Při nehodě došlo k jednomu zranění. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava.

V 23:07 hodin byl ohlášen požár 5 balíků slámy v Třebíči–Pocoucově. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třebíč a jednotky dobrovolných hasičů z Trnavy, Budišova a Rudíkova. Hasiči požár o rozloze 18 × 5 m likvidovali pomocí 2 C proudů. Škoda, která vznikla majiteli požárem, byla předběžně vyčíslena na 10 000 Kč. Příčiny požáru jsou v šetření.

Ilustrační foto.

Denisa Vrbová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina.

-wap-
Sdílet