Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě dívky uhořely v BMW

Na silnici R10 u obce Kosmonosy na Mladoboleslavsku se po poledni odehrála tragická dopravní nehoda. Osobní automobil BMW při ní začal hořet.Aktuálně přidány fotografie z místa nehody

AKTUALNÍ PŘÍSPĚVEK:

PS Mladá Boleslav likviduje následky tragické dopravní nehody, při níž jedna osoba byla těžce popálena a dvě osoby mladší sedmnácti let ve vozidle uhořely. Řidič utrpěl popáleniny 2. stupně a byl transportován letecky do nemocnice Vinohrady. Příčiny dopravní nehody jsou zatím v šetření. Vozidlo po dopravní nehodě sjelo do příkopa a začalo hořet. Dálnice je i v tuto chvíli (14:30) neprůjezdná, jelikož hasiči odstraňují pomocí jeřábu vozidlo z vozovky, objízdná trasa vede přes Bakov nad Jizerou. Za poslední dva dny vysokých teplot byly na Mladoboleslavských silnicích usmrceny již čtyři osoby, včera v podvečerních hodinách se srazili dva mladíci u Chotětova ve voze Škoda Felicia s traktorem, kde následným zraněním podlehli.
Text:Miroslav Havranec

Na silnici R10 u obce Kosmonosy na Mladoboleslavsku se po poledni odehrála tragická dopravní nehoda. Osobní automobil BMW při ní začal hořet. Podle informací policie ve voze uhořely dvě dívky ve věku deset a čtrnáct let. Na místě byl i další vážně popálený člověk. Před místem neštěstí se tvoří kolony. Provoz na Prahu byl zastaven.

Na místě zasahují policisté, profesionální hasiči, záchranáři a z Prahy na místo odletěl také vrtulník Letecké záchranné služby. Po nehodě se vytvořila kolona dlouhá několik kilometrů.

Bližší informace a fotodokumentaci se budeme snažit připravit během dne.

zdroj: novinky.cz

-kaw-, -wej-
Sdílet