Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Kladně se čelně střetla dvě auta

Jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Kladno byla včera (24. 7. 2007) vyslána k těžké dopravní nehodě, při které se na okraji Kladna čelně střetly dva osobní automobily.

Na žádost KOPIS HZS Středočeského kraje byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Kladno v 19:58 k dopravní nehodě dvou osobních automobilů v Kladně u zimního stadionu.

Po příjezdu na místo nehody kladenských hasičů s technikou CAS 24 – T 815 4×4 Terrno v družstvu 1+5 bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o čelní střet dvou osobních automobilů zn. Honda a Citroen, které se srazily v prudké zatáčce. Na místě se nachází tři zraněné osoby, které jsou před příjezdem jednotky vyproštěny z vozidel a předány do péče ZZS.

Jednotka kladenských hasičů odpojila z obou automobilů akumulátory a postarala se o protipožární opatření s následným úklidem vozovky.

Mladý řidič osobního automobilu Honda Civic měl zákaz řízení motorových vozidel, nepřizpůsobil pravděpodobně v prudké zatáčce rychlost, ta jej vynesla do druhého jízdního pruhu a narazil do protijedoucího osobního vozu, který řídila žena s malým dítětem.

Silnice byla téměř dvě hodiny neprůjezdná, na místo přijel také specialista z kriminální PČR, který ohledal a zajistil stopy, zda se nejedná o kradené vozidlo.

 -wej-
Sdílet