Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pochlubte se v Šípu!

Se zajímavou novinkou přichází od srpna celostátní deník Šíp ve spolupráci se serverem POZARY.cz. Každý týden ve středu bude v deníku Šíp jedna strana věnovaná profesionálním, ale zejména dobrovolným hasičům.


Naším zájmem je především to, aby se na příloze v co nejširší míře podíleli sami záchranáři. Pokud se tedy kterýkoli sbor chce pochlubit nejen před kolegy z branže, ale všemi lidmi z celé země svou novou nebo opravenou cisternou, supermoderní nebo naopak pečlivě udržovanou výstrojí a výzbrojí, malebnou zbrojnicí, neměl by váhat. Stačí poslat fotografii s krátkým doprovodným textem na níže uvedený email a může se těšit, že se jeho pýcha objeví některou středu v deníku Šíp.

A to není zdaleka vše. Chcete dát všem na vědomí, že se u vás koná hasičská slavnost či soutěž v jakékoli věkové kategorii? Nebo jste nějaké klání už vyhráli? Povedl se vašemu sboru zásah, který byl něčím unikátní, obzvlášť složitý nebo zábavný? Slouží u vás krásná kolegyně? Slaví váš sbor významené výročí? Žije u vás nejstarší nebo naopak nejmladší hasič široko daleko? Dejte průchod své tvořivosti a obracejte se na náš email. Budeme se těšit. Pokud se sejde dostatek příspěvků, je na obzoru vyhlášení soutěže o nejsličnější hasičku nebo nejkrásnější hasičárnu.

Kromě toho připravujeme různé perličky ze zásahů, hlášky z vysílaček nebo kuriozity ze světa či historie. Věnovat se ale budeme i problémům, které hasiče pálí.

Chcete si tedy udělat zdarma reklamu v novinách? Neváhejte a posílejte, žádný jiný deník vám podobnou možnost dosud nenabídl.

Za redakci Šípu
Tomáš Mrzena
mrzena@deniksip.cz

-kaw-
Sdílet