Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U nehody osobáku s autobusem u Velešovic utrpělo několik lidí vážná zranění, včetně devastujícího poranění končetiny

K dopravní nehodě, při níž došlo ke střetu osobního auta značky Audi s autobusem vyjížděli v úterý 18. března odpoledne dopravní policisté na hlavní tah Brno-Uherské Hradiště. Autobus jedoucí směrem do Slavkova v pravém jízdním pruhu začalo před křižovatkou u Velešovic předjíždět osobní auto značky Audi.

Na místě zasahovaly tři pozemní týmy a tým letecké záchranné služby. Těžká devastující zranění končetiny utrpěla jedna ze zraněných. Ženu musel zasahující tým uvést do umělého spánku a následně byla transportována na Urgentní příjem Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně. Další pacientka utrpěla závažná poranění břicha a byla transportována do brněnského traumacentra. Třetí žena utrpěla jen lehká povrchová zranění a byla transportována k dalším vyšetřením do nemocnice ve Vyškově.

uvedli záchranáři

Podle prvotních zjištění policistů se však vozidlo nestihlo včas zařadit před autobus, narazilo do boku autobusu a poté vyjelo ze silnice a skončilo v poli. Při nehodě byli čtyři cestující z osobního auta zraněni. Přesné příčiny nehody včetně výše škody zůstávají nadále v šetření policie, která je dosud ne místě.

Sdílet