Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická nehoda u odbočky na Mašovice

K tragické dopravní nehodě došlo dnes (29. 8. 2007) po čtrnácté hodině na silnici Draženov Horšovský Týn, u odbočky na Mašovice. Jedná se o dopravní nehodu jednoho dodávkového automobilu, domíchávače na podvozku Tatry 815 a osobního automobilu Škoda Favorit.

Následkem nehody osobní automobil skončil pod nákladním automobilem. Při nehodě byla usmrcena jedna osoba v osobním automobilu. Na místo ihned vyrazila Policie ČR, ZZS a profesionální hasiči z Domažlic. Hasiči zajistili místo nehody, odpojili u vozidel akumulátory a sorbentem zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. Po zadokumentování nehody hasiči vyprostili mrtvou osobu ze zdemolované škodovky a tělo předali pohřební službě.

Když začali likvidovat následky nehody, byli odvoláni k další dopravní nehodě, která se stala asi o 500 metrů dále kolem sedmnácté hodiny. Jedná se o srážku osobního automobilu a Velorexu. Při druhé nehodě byla těžce zraněna jedna osoba a na místo byl povolán vrtulník LZS. Hasiči zajistili místo nehody, odpojili akumulátory a připravili místo pro přistání vrtulníku. Příčinu a míru zavinění obou nehod šetří Policie ČR.

Ilustrační foto.

Tiskový mluvčí HZS Plzeňského kraje: por. František Vaško

-wap-
Sdílet