Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehodu dvou nákladních a jednoho osobního vozidla řešili hasiči u Loun, jen díky velkému štěstí nikdo nezemřel

Dnes v 11:43 hod vyjely jednotky HZS Louny a SDH Cítoliby k dopravní nehodě několika vozidel s následným požárem na silnici R7 u sjezdu na Cítoliby.

Hasiče po příjezdu na místo čekala hrozivě vypadající dopravní nehoda dvou nákladních a jednoho osobního automobilu. Silnice byla v délce 300 metrů poseta úlomky, střepy a plasty z havarovaných vozidel. Za krajnicí a ve strouze byl vysypaný náklad květin.

Všude byla spousta řidičů, svědků a posléze i zvědavců. A ke všemu v obou směrech rychle se tvořící kolony vozidel, což naštěstí přivolané hlídky PČR zvládly a začaly odklánět dopravu.

Tato opravdu hrozivě vypadající dopravní nehoda s následným požárem nákladního vozu převážejícího květiny, který duchapřítomně uhasila skupinka řidičů si vyžádala pouze tři lehce zraněné osoby.

Zhruba dvě desítky zasahujících hasičů po příjezdu na místo pomohly zraněným řidičům do sanitních vozů, hasiči dále provedli zajištění vozidel proti vzniku požáru, zajištění úniku provozních kapalin a úklid následků nehody.

ppor. Michal Hrdlička
územní odbor Žatec
HZS Ústeckého kraje
Sdílet