Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Protein za polovičku, nebo bez příchutě.

Výrobky jako z Marsu, bez potravní chemie – To se Vám může stát jen s 4fitness.cz. Tato firma zabývající se výrobou originální zvláštní výživy, vznikla téměř před třemi roky. Byla to jednoduchá reakce na tehdejší prázdno na trhu, kdy neexistovala žádná kvalitní značka, která by zároveň nabízela cenově dostupné zboží. Bylo sice několik levných výrobců, ale ti se svými produkty řadili spíše k podřadné kvalitě.

Cílem 4fitness.cz bylo a je cenové zpřístupnění zvláštní výživy tak, aby se vyplatila s ohledem na přinášený užitek.
Druhým impulsem pro vznik 4fitness.cz byla existence odlišných, zvláštních potřeb profesionálně sportujících jedinců. Těm se 4fitness.cz rozhodla nabídnout výrobky na míru a především servis, který nikdo jiný nenabízel.
V roce 2006 se vynořil skandál okolo anabolik a falešného obsahu přidatných látek ve výživě některých výrobců. Proto se 4fitness.cz musela stát pokud možno nejtransparentnější firmou na trhu, aby nezapadla do stejné škatulky s ostatními. To s sebou neslo uveřejnění množství informací o výrobcích a surovinách. Dokonalé popisy zboží, technické parametry, laboratorně ověřená nutriční tvrzení – obsah proteinů, sodíku, laktózy, vlákniny, lepku.., zveřejnění dodavatelů surovin pro výrobu, výsledky kontrol státních orgánů, výsledky testů státních akreditovaných laboratoří.. To vše v návaznosti na již dříve zaběhnuté procedury 4fitness.cz.

4fitness.cz od konkurenčních firem v oboru výrazně odlišuje těmito znaky:
* nabízí nejširší paletu příchutí (celkem 23 příchutí)
* jako jediná v ČR nabízí výrobky (nebo jen suroviny) bez příchutě
* příchutě lze výrobků střídat / přimíchávat. Proto heslo „Co den, to nová chuť.“
* razí politiku nejnižší ceny na trhu a klade důraz na nejlepší poměr cena/výkon
* zachovává jasný a prokazatelný původ použitých surovin
* podává rozsáhlé poradenství ve výživě
* ke každému výrobku podává velmi detailní popis, vč. použití
* v nabídce nechybí bezlaktózové a přirozeně bezlepkové zboží pro osoby trpící intolerancí těchto alergenů
* 4fitness.cz při výrobě nepoužívá potravní chemii, tzv. E-čísla (konzervační látky, barviva, zvýrazňovače chuti..)
* chová se ekologicky, nabízí flexibilitu obalů, ekonomická a zároveň ekologická balení
* a samozřejmě tak jako každý zásilkový obchod šetří zákazníkům čas – odpadá nutnost navštěvovat vzdálený obchod
Originalita řešení
4fitness.cz v moha směrech vyniká originalitou svých řešení. Příkladem za vše mohou být samostatné příchutě, kterými lze ochucovat také jiné nápoje, zákusky, krémy zmrzliny, tvarohy a vlastně veškeré potraviny.

Zajímavé řešení představuje nerozbitná L-Carnitinová ampule z dílny 4fitness.cz. Ampule je velice praktická, lehká, průhledná, vodotěsná a především nerozbitná. Opakovatelné uzavírání bez závitu s pojistkou zajišťující autenticitu obsahu je samozřejmostí. Manipulace s obsahem je díky tomu jednoduchá a intuitivní. Velikostně se vejde i do kabelky, 20g představuje ideální množství, a to dokonce větší než v půllitrové lahvi L-Carnitinu. Nerozbitné balení snese bez úhony i takové zásahy, jako úder kladiva.Obr. 4) zobrazuje pojistku pravosti obsahu, 3) ukazuje snadnost zavírání bez závitu, ochrana proti vzdušné vlhkosti, 2) prázdný obal, 1) finální produkt.


Objednávejte na www.4fitness.cz



-kaw-
Sdílet