Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička skončila mezi obcemi Skalice a Číbuz na Hradecku s autem na střeše, hasiči se o ní starali do příjezdu záchranářů

Dvě jednotky hasičů zasahovaly v pondělí 14. dubna 2014 v podvečer u dopravní nehody, která se stala mezi obcemi Skalice a Číbuz na Hradecku. Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena v 18:49 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové a dobrovolní hasiči z Černilova.

Při příjezdu první jednotky na místo bylo vozidlo Škoda Felícia na střeše v poli. O třiadvacetiletou řidičku, která byla již mimo vozidlo, se až do příjezdu záchranné služby postarali hasiči. Zdravotnická záchranná služba si následně ženu převzala do péče a převezla do nemocnice.

Hasiči provedli u auta protipožární opatření a odklidili z vozovky střepy a plastové části. Do příjezdu policejní hlídky řídili v nepřehledném úseku silnice dopravu. Po zadokumentování události Policií ČR hasiči otočili vozidlo zpět na kola a odtáhli ho na volné prostranství. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje
Sdílet