Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vážná nehoda a požár autoservisu

Jednotky HZS hl.m. Prahy zasahovaly včera, 25.9. 2007 mimo jiné u dopravní nehody nákladního a osobního automobilu, která se neobešla bez zranění osob včetně dětí a také u požáru autoservisu značky Citroën.

Dopravní nehoda, 25. 9. 2007, 12.33 hod ; Praha 8, Zenklova

Jednotka HZS hl.m. Prahy z holešovické stanice ve spolupráci se ZZS hl.m. Prahy zasahovala u vážné dopravní nehody nákladního automobilu Iveco a osobní Škody Forman. Hasiči za pomoci hydraulického zařízení vyprostili zraněnou spolujezdkyni z vozu Škoda Forman, který se bočně střetl s nákladním automobilem. Při srážce byly zraněny i dvě děti.

Foto: Leoš Kučera/ HZS hl.m. Prahy

Požár autoservisu, 25. 9. 2007, 17,44; Praha 4, U Kublova

Jednotky HZS hl.m. Prahy st.1 a 6 byly vyslány k případu kouře ze dvora. Po příjezdu na místo případu bylo průzkumem zjištěno, že se jednalo se o požár v autodílně značky CITROËN. Jednotka provedla násilný vstup a požár likvidovala v dýchací technice pomocí 2 x C proudu. Jednalo se o požár automobilu Citroën CX , elektroinstalace a stropních podhledů. Požárem byl zničen interiér automobilu, část elektroinstalace a část stropních podhledů. na základě další došetření bylo zjištěno, že příčinou vzniku požáru byla technická závada v motorové části vozidla Citroën CX.
Předběžná škoda byla odhadnuta na 200.000,–

Foto: Leoš Kučera/ HZS hl.m. Prahy

-wap-
Sdílet