Čtvrtek 2. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ranní zásah hasičů na dálnici D1

Dnes – ve čtvrtek 27. 9. – v 04:12 hodin ráno vyjížděli hasiči ze stanice Velké Meziříčí na 141 km dálnice D1 ve směru na Brno k dopravní nehodě kamionu, který se převrátil na bok a zablokoval celou dálnici v tomto směru.

Do kamionu narazil osobní automobil, v kterém byla usmrcena 1 osoba. Hasiči vyprostili mrtvou osobu z vozidla a dále jímali unikající naftu z kamionu do nádob. Na místě probíhala spolupráce s Policií ČR, se Správou a údržbou dálnic a specializovanou vyprošťovací firmou, která kamion stavěla na kola a překládala náklad z kamionu – 5-litrové kbelíky s vodou ředitelnou barvou. Příčina nehody je v šetření Policie ČR.

Hasiči na Vysočině včera večer i dnes ráno zasahovali i u dalších dopravních nehod.

V 19:52 hodin zasahovali hasiči z Jihlavy u obce Otín u Luk nad Jihlavou u dopravní nehody osobního automobilu Škoda Octavia, které skončilo na střeše. Při dopraní nehodě byly zraněny 2 osoby, které byly předány do péče zdravotnické záchranné služby.

Dnes ráno v 05:23 hasiči z Třebíče vyjížděli do Hrotovické ulice v Třebíči k dopravní nehodě cyklisty a osobního automobilu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění cyklisty.


Ilustrační foto.

Denisa Vrbová, tisková mluvčí, HZS kraje Vysočina

-wap-
Sdílet