Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Felicie na střeše a hořící Audina

Jednotky požární ochrany Královehradeckého kraje byly včera, 1. 10. 2007 povolány k nehodě Škody Felicia, která skončila u Smidar na střeše, další výjezd byl opět na automobil, tentokrát hořela luxusní Audina u Lochenic.

Hradec Králové

Osobní vozidlo Škoda skončilo na střeše mimo vozovku

Včera (1. října 2007) byli profesionální a dobrovolní hasiči z Nového Bydžova přivoláni k dopravní nehodě, která se stala mezi Smidary a Chotělicemi. Řidička Š Felicie z dosud nejasných příčin vyjela mimo vozovku, kde se s vozidlem převrátila na střechu. Žena a malé dítě utrpěly zranění a byly převezeny do nemocnice. Hasiči převrátili vozidlo zpět na kola, odpojili akumulátor a zabezpečili vozidlo proti možnému úniku provozních látek. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

foto: požární stanice Nový Bydžov

Požár osobního vozidla Audi způsobil škodu za téměř půl milionu korun

Královéhradečtí hasiči včera (1. října 2007) po šestnácté hodině vyjeli k požáru osobního vozidla Audi A6 All Road na silnici I. třídy u obce Lochenice. Jelikož se nikdo z kolemjedoucích řidičů nepokusil v první fázi požáru pomoci majiteli s hašením, plameny se velmi rychle rozšířily a v době příjezdu hasičů již bylo zasaženo celé vozidlo. Po uhašení požáru hasiči odtáhli zcela zničený automobil mimo vozovku. Část komunikace byla silným žárem poškozena. Požár pravděpodobně způsobila technická závada na elektroinstalaci vozidla. Hmotná škoda na vozidle byla vyčíslena na 490 tisíc korun.

foto: HZS Královéhradeckého kraje – Hradec Králové


por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje

-wap-
Sdílet