Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Z převráceného vozidla se dostal řidič nezraněn, u nehody v Podlesí zasahovali profesionální hasiči z Valašského Meziříčí

V 11:16 hodin vyslal operační důstojník zlínských hasičů jednotku stanice Valašské Meziříčí na místo hlášené dopravní nehody v městské části Podlesí. Podle oznamovatele skončilo vozidlo převrácené na střechu.

Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že došlo ke střetu osobních vozidel Škoda Octavia a Peugeot Partner. Škodovka zůstala po nehodě převrácená na střeše v příkopu a částečně zasahovalo do komunikace. Druhé vozidlo zůstalo stát s menším poškozením karoserie ve vjezdu na parkoviště. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, nedošlo ani k úniku provozních kapalin.

Jednotka provedla nezbytná protipožární opatření a do doby zadokumentování nehody Policií ČR a vyproštění převráceného vozidla řídila kyvadlově dopravu. K vyproštění vraku z příkopu a jeho převrácení zpět na kola byl použit traktorový bagr, který si zajistil vlastník vozu. Po provedení úklidu komunikace od střepů, plastů a zeminy se jednotka vrátila na svou stanici.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet