Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda si vyžádala dva mrtvé

Dva mrtvé, jednoho těžce zraněného a tři lehce zraněné osoby si vyžádala srážka dvou osobních auta Seat Cordoba a Škoda Octavia, která se stala v pátek 5.10. před polednem v Mostech u Jablunkova (okres Frýdek-Místek). Hasiči vyprošťovali tělo řidiče cordoby. Silnice – nový obchvat směrem k celnici – byla uzavřena.ilus­tarční foto

Dva mrtvé, jednoho těžce zraněného a tři lehce zraněné osoby si vyžádala srážka dvou osobních auta Seat Cordoba a Škoda Octavia, která se stala v pátek 5.10. před polednem v Mostech u Jablunkova (okres Frýdek-Místek). Hasiči vyprošťovali tělo řidiče cordoby. Silnice – nový obchvat směrem k celnici – byla uzavřena.

Dopravní nehoda byla na operační středisko hasičů ohlášena v pátek deset minut před dvanáctou hodinou. Na místo vyjela jednotka Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje ze stanice v Třinci a dobrovolní hasiči z Mostů u Jablunkova.

Hasiči vyprostili tělo řidiče z cordoby, kde také zahynula druhá osoba a třetí cestující byl zraněn těžce. Řidič octavie utrpěl šok a zhruba dvouletá holčička z auta měla opuchliny na tváři. Sanitky rychlé záchranné pomoci odvezly do nemocnice také matku děvčátka.

Dobrovolní hasiči čekali v pátek odpoledne na místě na zdokumentování nehody Policií ČR. K druhé asistenci byli připraveni na hasičské stanici v Třinci i profesionální hasiči.

por. Mgr. Petr Kůdela
tiskový mluvčí
HZS Moravskoslezského kraje

-kuw-
Sdílet