Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pálení čarodějnic s SDH SEMILY I. se vydařilo, hojná návštěva potěšila organizátory akce

Již tradiční pálení čarodějnic připravil pro své spoluobčany místní Sbor dobrovolných hasičů Semily I. ve středu 30.dubna 2014 od 17ti hodin na zahradě zbrojnice ve Vysocké ulici v Semilech. Letošní hojná návštěva potěšila organizátory a vynaložená příprava tak nebyla zbytečná.

Pochopitelně největší radost měla hlavně omladina, kterých se tu sešlo hojně, ať těch ještě v kočárcích tak i ti letí. I rodiče si přišli na své, jak co se krmě týkalo, tak i pestrostí dalšího občerstvení. Tradiční sejkory, maso na roštu, opékání či chleba se škvarkama, sice ne zrovna dietní, ale o to více žádané, potěšily nejeden mlsný jazýček. Hranice se postavila za sponzorské podpory města Semily a všem přítomným hrála amatérská country skupina.

Půlnoční čas patřil nejedné dvojici k tradičnímu polibku pod rozkvetlou třešní, no spíše pod rozkvetlou větvičkou. Celý „slet“ byl ukončen jednu hodinu po půlnoci a úsměv na tvářích všech značil, že se splnil základní princip, spokojenost všech návštěvníků, hostů i pořadatelů a to je vždy to nejdůležitější, trochu zapomenout na všední starosti běžných dnů.

Děkujeme všem návštěvníkům a za rok zase na shledanou.

Ladislav Bruckner
místostarosta SDH Semily I.
Sdílet