Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vstup do čtvrté sezony akce “Recyklujte s hasiči!” byl zahájen v novém kabátě webových stránek

Věrnostní program Recyklujte s hasiči! spustil nové webové stránky. Lépe a snadněji v něm naleznete všechny potřebné informace o programu a aktuálních soutěžních novinkách.

Sbor dobrovolných hasičů registrovaný v programu Recyklujte s hasiči! organizuje sběrnou akci a za sesbírané elektrospotřebiče dostává finanční odměnu. Zaregistrujte své SDH a i vy pocítíte výhody systému odměn, který Vám tento program nabízí.

Malý i velký domácí spotřebič – „vše, co lze zapojit do elektrické zásuvky, nebo funguje na baterie.“ Zpětně odebraná elektrozařízení se na místech zpětného odběru dělí do čtyř sběrných a logistických skupin:

  • chlazení
  • velké spotřebiče
  • bag (ostatní spotřebiče – malé)
  • TV, monitory

Promotým RSH navštíví v průběhu roku 2014 čtyři vybrané akce a na místě vás odmění zajímavými dárky. Na každé akci rozdá 25 dárků, celkem tedy 100 dárků v celkové hodnotě 50.000 Kč. Navíc při poslední akci odmění 10 sborů ještě finálním dárkem!

Navštivte stránky programu Recyklujte s hasiči! a zjistěte více o této zajímavé akce pro dobrovolné hasiče. Na webu se také můžete zaregistrovat.

Sdílet