Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Popáleniny léčí Kolagen, klouby zase Glukosamin

Kloubní přípravek obsahuje obojí a zdá se být proto dobrou volbou pro těžká, fyzicky aktivní zaměstnání, kde odřeniny, popáleniny, nebo jiné pracovní úrazy jsou na denním pořádku. Proto o této problematice píši na pozary.czFilip Degl




Efekt kolagenu postřehne už i „obyčejný uživatel“, když mu výrazně zpevní nehty a vlasy. Pravda, že nevýhodou je rychlejší růst – obojí se musí častěji stříhat. Nehty a vlasy jsou na první pohled vidět, ocení je asi hlavně naše ženské polovičky.

Stejně výrazný (ale neviditelný) účinek má Kolagen na šlachy, na kůži, na klouby. A to je to, co zajímá zase nás chlapy, sportovce, hasiče..

Nemusím složitě rozebírat, že člověk, aby se stal přes noc odborníkem na kloubní výživu, když si chce nějakou opatřit. Může se nachytat na spoustě věcí. Některé přípravky jsou zbytečně předražené, jiné ošizené, ty poslední jsou obojí.. a to je jen ukázka. Na celém trhu lze nají asi tak 3 přípravky, které jsou silné a cenově zajímavé.

Vyšel jsem z lékařských studií, abych mohl použít nejvyšší přípustnou koncentraci účinných látek a zároveň aby Ministerstvo zdravotnictví výrobek odsouhlasilo. Za 175,– Kč se myslím podařilo vytvořit skvělou výživu a záměr se mi povedl. Budu rád, pokud se i Vy přidáte ke spokojeným uživatelům a budete šířit dobré povědomí 4fitness.cz


Filip Degl

-kaw-
Sdílet