Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Střet mladého motorkáře s osobním automobilem u mosteckého gymnázia si vyžádal zásah vrtulníku

Střet mladého motorkáře s osobním automobilem u mosteckého gymnázia v podvečer zkomplikovala tamní dopravu. Zraněný motorkář byl do nemocnice transportován vrtulníkem. Právě kvůli jeho vzletu policisté uzavřeli celou komunikaci u gymnázia. Řidič motocykl narazil do boku luxusního automobilu.

Míru zavinění vyšetřují dopravní policisté. Podle všeho řidič osobního auta se otáčel v křižovatce a pravděpodobně přehlédl přijíždějícího motorkáře. Ten již střetu nedokázal zabránit a v plné rychlosti narazil do boční části vozu.

Motorkář se po střetu zranil a na místo byl povolán vrtulník letecké záchranné služby, který ho transportoval do nemocnice. Krajská policejní mluvčí Jana Matonohová k nehodě uvedla, že policisté provedli u obou řidičů dechovou zkoušku, ani jeden z nich nepožil alkohol před jízdou.

U nehody zasahovala také jednotka profesionálních hasičů z Mostu, která posléze uklidila vozovku po karambolu a pomohla odtahové službě s naložením motocyklu.

Téměř ve stejný okamžik došlo ke střetu motorkáře s autem i u litvínovské chemičky. Také tam poté museli policisté řídit dopravu po dobu vyšetřování karambolu. Motorkář rovněž skončil v nemocnici.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet