Pátek 17. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

SDH Bobrovníky oslaví 90. let od svého založení, chybět nebude ukázka mladých hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Bobrovníky vás srdečně zve na oslavy 90 let od založení sboru. Akce se bude konat 16. srpna 2014 od 9:00 srazem a prezencí zúčastněných sborů u hasičské zbrojnice.

Poté se přemístíme k restauraci Bobry Club kde proběhne slavnostní nástup a poté se vydáme průvodem na místní hřiště kde proběhne mše svatá k oslavám sboru za účasti biskupa Ostravsko-opavské diecéze. Po ukončení mše sváté bude slavnostní oběd a k poslechu bude hrát Dolnobenešovský orchestr mladých.

V odpoledních hodinách se můžete těšit na vystoupení mažoretek a také ukázky mladých hasičů, starých koňských stříkaček – jak ručních tak parních, ukázky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje a Hasičského záchranného útvaru Hlučín.

V podvečerních hodinách se vám na pódiu představí kapela Úspěch. Akce bude probíhat do brzkých ranních hodin, k poslechu i tanci bude hrát legendární DJ. Libor Pospiech.

Po celou akci bude pro všechny přichystané bohaté občerstvení, skákací hrad, projížďky na koních a také nebude chybět výstava hasičské techniky od historické po tu nejnovější.

Za SDH Bobrovníky Cyrus Pavel člen výboru
Sdílet