Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Těžká nehoda mezi Kladnem a Pavlovem

V pátek 30. listopadu okolo 19. hodiny byla vyslána jednotka středočeských hasičů z centrální hasičské stanice v Kladně s dvěma cisternovými automobily k hrozivě vypadající nehodě autobusu a osobního automobilu na rychlostní komunikaci E 48 „Karlovarka“ mezi obcemi Kladno a Pavlov.

30. listopadu 2007, 19:00 – Středočeský kraj – Kladno / Pavlov – E 48

Na místo ihned vyjela profesionální jednotka středočeských hasičů z centrální hasičské stanice Kladno s technikou CAS 24 – T 815 4×4 Terrno a CAS 24 – Dennis Rapier 4×2.

Průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu osobního automobilu a autobusu, kdy zřejmě osobní vůz předjížděl v mírné zatáčce a na mokré vozovce dostal smyk a čelně se střetl s protijedoucím autobusem.

Jednotka kladenských hasičů ihned začala s vyprošťováním zraněných osob z havarovaného osobního automobilu, kde se nacházely tři zraněné osoby. V havarovaném autobuse, který byl plně obsazen byly všichni cestující bez zranění.

Zraněné osoby byly po vyproštění předány záchranné službě a odvezeni do nemocnic, žena která utrpěla těžký otřes mozku byla letecky transportována do nemocnice v Rakovníku.

Kladenští hasiči provedli protipožární opatření a postarali se o úklid vozovky. Silnice mezi Prahou a Karlovými Vary byla téměř tři hodiny neprůjezdná.

foto: Lukáš Vejvar/ Požáry.cz

-wej-
Sdílet