Sobota 4. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Třetí ročník TFA Bohdanka 2014 je již minulostí, zvítězil Radek Kladiva

Dne 21. června se uskutečnil v pořadí již třetí ročník krajské soutěže HZS Středočeského kraje v disciplínách TFA – Bohdanka 2014. Na start se celkem postavilo na 57 závodníků nejen z kraje středočeského, ale i např. z kraje královéhradeckého, libereckého či jihočeského.

Diváci mohli vidět i takové borce jako jsou Dušan Plodr z HZS Středočeského kraje, Josef Vlk z HZS Zlínského kraje, či Ondřej Rosenkranz z HZS Královehradec­kého kraje.

Závodníci konkrétně změřili své síly v modifikaci disciplín TFA. Aby závodník úspěšně dokončil závod, musel rozvinout hadice „B“, překonat dva metry vysokou bariéru, dále ho čekalo provedení šedesáti úderů na hammer boxu, transportování figuríny na třicet metrů a přenesení barelů včetně vytažení zátěže do prvního patra rozhledny. To vše bylo zakončeno „výběhem“ až na samotný vrchol 42 metrů vysoké rozhledny Bohdanka.

S konečným časem soutěže 3:14,22 zvítězil Radek Kladiva z HZS Benešov. Družstvo z Benešova rovněž opanovalo i kategorii družstev.

Celkové výsledky naleznete v příloze tiskové zprávy.

Na závěr je zcela na místě poděkovat všem organizátorům v podobě HZS Středočeského kraje, SK HZS Středočeského kraje, sboru rozhodčích, České hasičské sportovní federaci a obci Bohdaneč za uspořádání celé akce.

Sdílet
Přiložené soubory
2014 Výsledková listina - A (HZS StčK).pdf zobrazit online PDF 1 MB
2014 Výsledková listina - A (přespolní).pdf zobrazit online PDF 661 kB
2014 Výsledková listina - B (HZS StčK).pdf zobrazit online PDF 431 kB
2014 Výsledková listina - B (přespolní).pdf zobrazit online PDF 300 kB
2014 Výsledková listina - družstva.pdf zobrazit online PDF 676 kB
2014 Výsledková listina.pdf zobrazit online PDF 3 MB