Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda osobního vozu ve Frýdlantu

Dobrovolní hasiči z Frýdlantu v úterý 11. prosince 2007 v devatenáct hodin provedli protipožární opatření, zamezili úniku ropných látek, zabezpečili a uklidili místo nehody osobního vozu na Komenského nábřeží ve Frýdlantu.

Jedna zraněná osoba byla odvezena k ošetření ještě před příjezdem dobrovolných hasičů. Hasiči se postarali o osvětlení místa nehody pro vyšetření policisty a poté odstranili vůz z komunikace.

Územní odbor Semily:

Vůz zůstal viset nad srázem, hasiči ho vytáhli jeřábem
Následkem dopravní nehody se v úterý 11. prosince 2007 v půl šesté odpoledne ocitl osobní vůz Fiat Tempra v obci Mříčná mimo vozovku a uvízl nad prudkým srázem. K pomoci byli vysláni profesionální hasiči z Jilemnice, kteří na místě nehody zjistili, že nikdo z osádky vozu nebyl zraněn a všichni jsou již bezpečně z vozu venku.
Protože hrozil pád vozu z příkrého srázu, hasiči ho zachytili za cisternový automobil a poté zajistili vůz proti vzniku požáru a úniku provozních náplní. Na místo hasiči povolali z požární stanice Semily automobilový jeřáb, který havarovaný vůz v půl sedmé úspěšně vyprostil. Jilemničtí hasiči řídili v místě nehody dopravu a při zvedání vozu místo osvětlovali.

por. Mgr. Iva Michalíčková
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje

-wej-
Sdílet