Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čelní střet dvou osobních automobilů na křižovatce u Dolního Jiřetína skončil zraněním jedné ženy

Čelní střet dvou osobních automobilů na křižovatce u Dolního Jiřetína z Komořan na Litvínov skončil v podvečer zraněním jedné ženy. Ta byla převezena do mostecké nemocnice. Řidičce jedoucí po hlavní silnici z Litvínova na Komořany nedal při průjezdu zatáčkou na křižovatce přednost muž v Renaultu a došlo tak ke střetu.

Pravděpodobný viník nehody posléze podle svědků zcela v klidu vystoupil ze svého havarovaného auta, uzamkl jej a odešel. Zraněné ženě pomohli ven z jejího havarovaného auta až náhodní svědci karambolu. Při příjezdu záchranné služby i policistů řidič druhého auta „zmizel“ neznámo kam. V jeho autě zůstaly rybářské pruty a další vybavení.

Na místě nehody zasahovaly dvě jednotky profesionálních hasičů z Mostu a Litvínova. Hasiči odpojili z havarovaných vozů baterie a uklidili vozovku po nehodě.

V průběhu vyšetřování se podařilo jednomu ze svědků nehody „dopadnout“ řidiče z Renaultu a přivezl ho zpět. Dopravní policisté posléze zjistili, že řidič má pozitivní test na alkohol a byl proto převezen k odběru krve. Orientačním testem totiž nadýchal přes jedno promile alkoholu.

A důvod, proč odešel od dopravní nehody? Policistům posléze muž řekl, že odešel sehnat odtah. Na dotaz proč nepomohl řidičce z druhého havarovaného auta odpovědět nedokázal.

Policisté navíc zjistili, že Renault má propadlou technickou kontrolu.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet