Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Co na sebe v Barceloně

Hasiči, kteří reprezentovali Českou republiku na různých světových soutěžích se často potýkali s tím, že nebyli jednotně oblečeni. Tento problém vzal do rukou Ladislav Šnelly, který předkládá tuto nabídku oblečení. Ceny jsou pro chudé hasiče opravdu zajímavé.

vzhledem k tomu, že se nezadržitelně blíží termín konání desátých světových her hasičů a policistů (World Police & Fire Games Barcelona) v Barceloně a tím i již bohužel obvyklý problém české republiky, kterým je jednotné ustrojení sportovní výpravy, chtěl bych se vám pokusit touto cestou nabídnout možnost řešení tohoto problému. Podařilo se mi najít a oslovit firmu “ BUDO ”, která je ochotna zajistit v podstatě jakékoliv množství jednotného kvalitního značkového oblečení, za poměrně rozumné ceny. V ceně zboží je zahrnut i potisk s označením českého reprezentačního týmu. Veškeré oblečení a doplňky jsou od německé firmy “ RVC ”, obuv od brazilské firmy “ OLYMPIKUS ”. Uvedené ceny jsou v danou chvíli “ maximální ” s tím, že majitel firmy “ BUDO ” přislíbil v případě většího odběru zboží množstevní slevu. Vzhledem k tomu, že příprava většího množství jednotného oblečení v různých velikostech trvá přece jenom déle, chtěl bych vás tímto v případě vašeho zájmu požádat, aby jste mne co nejdříve kontaktovali. Přímé objednání uvedeného zboží je možné na e-mailouvé adrese “ vosykova@oucv.cz ” nebo na telefonním čísle +420–777–617 456, sl. Jana Vosyková. Zboží objednávejte do 15.04.2003.

Do objednávek uveďte množství, velikost, kód a název zboží, případně požadavek na zboží bez potisku a kontakt na vás ( telefon, e-mail, mobil, kontaktní osoba ).

Platební podmínky budou upřesněny po obdržení objednávek po 30.03.2003.

PS: Pokud by měl zájem o toto oblečení i někdo z těch, kteří do Barcelony nejedou, případně chtějí oblečení bez potisku, není to žádný problém.


S pozdravem Ladislav Šnelly
Sdílet