Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Novoroční projev aneb POŽÁRY.cz vám přejí úspěch a vše dobré v roce 2008

S rokem 2008 vstupujeme do dalšího období již sedmileté historie hasičského, tedy čistě profesního webu POŽÁRY.cz. Je to hlavně díky vám, našim čtenářům, přispěvovatelům a samozřejmě partnerům serveru.

Během roku 2007 web fungoval stabilně. Počet redaktorů, resp. celý redakční tým se ustálil a návštěvnost webu stále stoupala, což nás velmi těší. Snažíme se být stále aktuální a dávat vám i něco navíc.

Díky tiskovým mluvčím a dalším kolegům z oboru máte pravidelné a aktuální informace. Někdy se na nás navalí takové množství informací, že není v našich silách je zpracovat. Omlouváme se proto těm, kteří si dali tu práci a zaslali nám informace, které jsme pak zveřejnili později nebo se na ně v té záplavě nedostalo. Jsme si dobře vědomi toho, že na webu není vše jen jak se říká O.K., ale snažíme se seč můžeme. Věříme, že nám zůstanete věrní a dále budete zasílat informace o dění kolem vás.

Opět jsme pocítili problematičnost komentářů a diskusí pod některými články. Přestože nám občas nevhodné příspěvky kazí jméno, server POŽÁRY.cz by bez diskusí neměl své kouzlo. Vždyť ony diskuse jsou vlastně jediné na „hasičském“ Internetu. Problém diskuse řešíme a chystáme určité změny.

Jak jste si všimli, navýšili jsme počet partnerů webu. Věříme, že vás reklama na serveru nijak neobtěžuje. Vybíráme firmy, které vám svou nabídkou mají co říci. Tím, že došlo k navýšení partnerů se nám otevřela nová cesta k již dlouho připravované změně, o které se dozvíte v první polovině tohoto roku. Pro nás je to další výzva a práce navíc, na kterou se všichni v redakci těšíme.

Za působení Vaška Porkáta v roli šéfredaktora se aktualizuje web tak jako nikdy předtím, i když právě díky tomu nemá mnoho času psát své autorské články o unikátní technice. Nově se více do redaktorské práce zapojil i Petr Svoboda, který se krom fotografování stal klasickým redaktorem. Aktivně vypomáhá i Honza Kulhánek. Nebýt Hynka Obroučky, neměli bychom reportáže ze zajímavých akcí, neboť on nesmí nikdy chybět. Stejně tak aktivním redaktorem je Lukáš Vejvar a Martin Kavka, který se stará zejména o reklamní partnery a administrativu. Jako každý rok chceme připomenout, že celý team serveru POŽÁRY.cz dělá svou práci ve volném čase mimo své běžné pracovní povinnosti. O to víc nás těší stále větší návštěvnost a další zájem firem se na webu prezentovat. Děkujeme firmám, které podporují tento web a věříme, že naše spolupráce bude stále lepší.

Vážení přátelé, návštěvníci, kolegové a obchodní partneři, chtěli bychom vám poděkovat za důvěru a popřát všem do dalšího roku hodně zdraví, štěstí a mnoho osobních a pracovních úspěchů.


Redakce serveru POŽÁRY.cz
Sdílet