Úterý 7. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na pohledech je již 105 stanic HZS

Těší nás, že již od úplného počátku se server POŽÁRY.CZ podílí na propagaci pohlednic hasičských stanic a techniky, které vydává Jakub Seifert. Od doby, kdy byl na prvních pohlednicích uveden odkaz na náš server a poprvé jsme Vás informovali o nových pohledech stanic uplynulo již několik let.



Opět jako první Vám nyní přinášíme aktuální informaci o nových stránkách pro sběratele pohledů www.pohledyseifert.cz, kde díky zobrazeným pohledům mohou všichni zájemci podniknout po stanicích virtuální výlet. Na jednom z pohledů je zachycena i pražská stanice HS 9 – Loď, která je již zrušena.

Zajímavá je také nová série pohlednic představujících hasičské zbrojnice a techniku jednotlivých SDH. V letošním roce bude tato série pokračovat, některé sbory již mají tyto pohledy objednané, v případě zájmu a rezervování do konce ledna je možno ještě zařadit do edičního plánu další sbory.

Prostřednictvím stránek www.pohledyseifert.cz je možno také objednat hasičské pohlednice a kalendáříky vydavatelů FIJEPO (s velmi rozsáhlým sortimentem pohlednic) a SAXI.

-kaw-
Sdílet