Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě dopravní nehody z Prahy

Během pár hodin vyjížděli společně jednotky HZS hl.m. Prahy stanic č.1-Sokolská a č.6 – Krč ke dvěma dopravním nehodám. První se stala včera (10.1) v nočních hodinách na Praze 4 v ulici 5.května a druhá dopravní nehoda s následným požárem se stala dnes (11.1) těsně před 15 hodinou na Rašínově nábřeží v druhé městské části.

Praha-4, ul. 5.května

Hasiči po příjezdu na místo zasypali uniklé provozní kapaĺiny a odpojili autobaterii. Osoby opustily vozidlo po nehodě samy. Po prvotním výslechu Policií ČR byly převezeny s lehkými poraněnímy ZZS na ošetření. Pro podezření, že se jedná o osoby vydělávající si nezákoným způsobem, nehodu vyšetřuje kromě Dopravní Policie PČR i Kriminální služba.

P-2, Rašínovo nábřeží

Těsně před 15 hodinou narazila dodávka do zaparkovaných vozidel na Rašínově náb.. Ihned po nehodě následkem úniku PHM a zkratu na elektroinstalaci vzplanul osobní automobil Ford. Hasiči na místě likvidovali plně rozvinutý požár jední pěnovým „C“ proudem. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, ale po dobu zásahu byl zablokován tramvajový provoz Palackého nám – Modřany. Nehodu šetří PČR.

-kuw-
Sdílet