Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehody s následným požárem na Chrudimsku

Dne 1.února 2008 kolem 1h ranní došlo v Chrudimi v ulici Na Větrníku k dopravní nehodě osobního vozidla Fiat CROMA, které následně začalo hořet. O několik hodin došlo k další nehodě automobilu s následným požárem, tentokrát hořela Škoda 105 v Chrastu.

DN s následným požárem OA Fiat Croma, Chrudim

Řidič vozidla se pravděpodobně nevěnoval řízení a skončil s vozidlem mimo vozovku v blízkosti rodinného domu. Nehoda se obešla bez zranění.

Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Chrudimi, kteří požár uhasili.
Předpokládaná škoda byla vyčíslena částkou cca 13.000 Kč. (foto č. 1,2)

DN s následným požárem OA Škoda 105, Chrast

Dne 1.února 2008 kolem 4h ranní došlo v katastrálním území obce Chrast k dopravní nehodě osobního vozidla Škoda 105 S, které také začalo následně hořet.

Řidič vozidla pravděpodobně nezvládl řízení a mezi obcemi Zaječice a Chrast narazil do betonového můstku a skončil v příkopě. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Chrudimi a jednotka dobrovolných hasičů z Chrasti, kteří požár uhasili.

Na místě události se nenacházela žádná osoba, která by vozidlo řídila nebo která by byla ve vozidla jako spolujezdec. Na místě byla Policie ČR, která okolí dopravní nehody prohledávala, nikdo však nebyl nalezen. Příčina nehody a řidič vozidla jsou v šetření.

Předpokládaná škoda na vozidle byla vyčíslena částkou cca 10.000 Kč. (foto č. 3,4,5)



Foto a info: HZS Pardubického kraje


-wap-
Sdílet