Středa 1. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Poslední volná místa v projektu Most

Vážení čtenáři, již dříve jsem Vás informoval o činnosti Projektu MOST. Už od roku 2006 organizujeme kurzy dalšího profesního vzdělávání dobrovolných hasičů v ochraně obyvatelstva. Náš projekt je financován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

V současné době máme vesměs naplněny všechny organizované kurzy. Pro velký zájem jsme otevřeli v Moravskoslezském kraji navíc další jeden kurz „Povodně a záchrana na vodě“. Kurz obsahuje mimo teoretickou a zdravotní přípravu i výcvik na klidné vodě a výcvik na tekoucí vodě. V tomto kurzu máme ještě 6 volných míst, na které se může kdokoliv z Vás přihlásit. Kurz má 45 hodin a bude zahájen ve dnech 23.2.-24. 2. 2008 ve Frýdku-Místku. Pokračovat bude ve dnech 26.-27. 4. 2008 výcvikem na klidné vodě. V měsíci červnu proběhne výcvik na tekoucí vodě.

Podrobnosti se dozvíte na našich stránkách zde , kde se můžete i přihlásit.
Do kurzu se mohou přihlásit členové SDH, JSDH a pracovníci OO obcí. Pro účastníky jsou kurzy zcela zdarma. Náklady na lektory, pomůcky, ubytování a stravování jsou uhrazeny z rozpočtu projektu.

Vysílací organizace musí být SDH, obecní, městský nebo magistrátní úřad se sídlem v Moravskoslezském kraji.
V případě nejasností nebo dotazů použijte tel.: 739 218 561.

Těšíme se na Vás.

Za pracovníky Projektu MOST – Ing.Alois Fiala

-swo-
Sdílet